OVER DIGITAL LAB

DIGITAL WIZZARDS

WITH A HEART

FOR THE PAST IN THE FUTURE.

Over Digital Lab

Al heel ons (professionele) leven zijn we bezig met audiovisuele communicatie.

We, dat zijn Paul en Dimi Embrechts.

In de lente van 2002 startten we in Antwerpen (Deurne) het Media Copy Center op. Hoofdactiviteit was duplicatie (branden) en replicatie (persen) van CD´s en DVD"s.

De logische stap zetten om te diversifiëren en vervolgens te verdiepen was voor de hand liggend. We evolueerden in een richting waarin we ons het best voelden:
de wondere digitale wereld. Leuk en uitdagend. Niet in het minst omdat de technologische evolutie altijd nog maar net begint ...

 

In het najaar van 2011 volgde www.mediamall.be .

Op deze site kunt u 24 uur terecht voor o.a. de merchandising van Alex Agnew, Xander De Rijcke, Diablo BLVD, Senne Guns, Gunter Lamoot... u kunt er ook terecht voor professionele media, white printable blanco CD´s en DVD´s.

In de Frans Baetenstraat barstten we algauw uit de voegen en bijgevolg verhuisden we in 2014 naar een industrieel pand aan de Middelmolenlaan 82 eveneens te 2100 Deurne-Antwerpen. Lang zijn we hier niet gebleven en op 10 oktober 2016 verhuizen we naar Neerlandweg 22, 2610 Wilrijk. Onze volgende lokatie was Ijzerenweglei 17, 2640 Mortsel maar nu hebben we onze stek te pakken in Wommelgem.

 

Waarom digitaliseren?

 

Uw gedigitaliseerd archief neemt haast geen plaats meer in.  U kunt uw dierbaarste herinneringen probleemloos opnieuw bekijken. Geen gedoe met film- of diaprojectoren. Geen rompslomp met videorecorders, gewoon uw HDD aansluiten op TV. Of een stick in uw PC …

U bent de veroudering van de beelden voor. Door ze te digitaliseren stopt dat proces. In vele gevallen kunnen we de gedigitaliseerde beelden beter maken dan het origineel.

Wij maken bestanden aan die u kunt gebruiken voor uw nieuwe projecten. In een videobewerkingsprogramma of diashow maar voor dia’s en foto’s ook in Photoshop.

Het is poepsimpel om nadien nog een extra kopietje te maken.

Wat doen we?

 

Digitaliseren video / films

 

Duplicatie / replicatie CD/DVD

 

Digitale dienstverlening

40%

35%

25%

CONTACT

MOGELIJKHEDEN

TARIEVEN

Digital Lab

Bedrijvenpark Gulkenrode
Gulkenrodestraat 7, unit 7b

2160 Wommelgem
BTW BE 0478 259 488
Tel.: +32 3 290 62 44

Mobiel: +32 472 43 99 44

Email: paul@digital-lab.be

 

 

 

 

 

 

 

DIGITAL WIZZARDS WITH A HEART FOR THE PAST IN THE FUTURE.

© 2022 Copyright by Digital Lab. All Rights Reserved.